Corsendonk Viane – Vergaderen in Turnhout

Optimale gastvrijheid in het hart van de Antwerpse Kempen!

Hotel Corsendonk Viane ligt centraal gelegen in het hartje van Turnhout op een steenworp afstand van de Grote Markt. Het hotel opende in 1991 zijn deuren om daarmee gehoor te geven aan de grote vraag van regionale bedrijven. Door de centrale ligging op de as Turnhout – Eindhoven, de goede bereikbaarheid en ruime parking is het hotel de perfecte uitvalbasis voor de organisatie van al uw evenementen en zakelijke overnachtingen.

Het hotel beschikt over 84 comfortabele hotelkamers die allen voorzien zijn van een hedendaags comfort. Verder beschikt het hotel ook over een gezellige, volledig gerenoveerde bar-lounge.

Dankzij haar centrale ligging tussen Turnhout, Antwerpen en Eindhoven is Corsendonk Viane de perfecte uitvalsbasis voor al uw bedrijfsevenementen of zakelijke overnachtingen. Iedereen geraakt vlot en efficiënt tot zijn/haar bestemming!

Hotel Corsendonk Viane beschikt over 7 vergaderzalen waar verschillende opstellingen mogelijk zijn. 6 Van deze zalen kunnen worden omgevormd tot een grotere zaal door middel van verschuifbare wanden. De 7 vergaderzalen zijn, indien niet gecombineerd, geschikt voor groepen van 6 tot 50 personen. Bovendien beschikken we ook over een zaal, voorzien van barfaciliteiten, foyer genaamd. Combinaties van al de zalen brengt ons tot zalen voor groepen tot 300 (meetings) of 480 (receptie) personen.

Indien gewenst staat onze technische dienst tot uw beschikking voor een uitgebreid aanbod van audiovisueel materiaal. Al onze vergaderzalen zijn tevens uitgerust met GRATIS draadloos internet. (WIFI)

Of het nu gaat om een personeelsfeest, een bedrijfsfeest, een productvoorstelling of een nieuwjaarsreceptie,  samen met u, uw collega’s en partners willen wij er een onvergetelijke feest van maken. Er zijn tal van verschillende mogelijkheden. Welke formule u ook voor ogen hebt, wij staan klaar om dit feest voor u te organiseren volgens uw wensen. Het team is gespecialiseerd in een enthousiast onthaal en service, maar zal u ook culinair verwennen ! U kunt kiezen voor een all – in formule voor drank en diner en daarna kunt u de avond afsluiten met een geweldig dansfeest.

Tevens viert Bob ook graag mee, en bieden daarom ook de mogelijk om te overnachten. Het is ook een zeer fijne afsluiter om de dag nadien aan het ontbijt gezellig na te praten over een geweldig feest!