Vergader- en eventruimtes in het grootste hotel van Brussel, én België

Gelegen in het hart van Europa en het zakelijke gebied van Brussel, is Cardo Brussel het gloednieuwe en trendy lifestyle hotel in de stad (voorheen het Sheraton Brussels City Centre). Cardo Brussels opent tijdens de zomer 2024 en zal opnieuw het grootste hotel van de stad en België zijn, met 532 elegant ontworpen kamers en suites, 4 restaurant concepten, 2000m² aan MICE-faciliteiten verdeeld over 4 verdiepingen waarvan 1 zich bevindt op de 29e verdieping en een rooftop zwembad, Spa en fitness.

Cardo Brussels belooft de hospitality industrie en hotelbeleving een nieuwe dimensie te geven, allemaal onder één dak. De exclusieve rooftop restaurant & bar AKAI, op de 30e verdieping, en high-end food court Mediterraneo (gepland om te openen in Q1 2025), een uitzonderlijk dak zwembad, prachtige uitzicht op de stad, het speelse desing en creatieve architectuur, zal Cardo Brussels unieke belevingen bieden voor de zakelijke en mice gasten.

Cardo Brussels maakt deel uit van Marriott Autograph Collection, een portfolio van unieke hotels met een eigen identiteit, merk en unieke ervaring voor elke gast. ‘Hospitality with a sense of self’.