Geef meer glans aan uw evenementen.
BluePoint Brussels, 12 jaar ervaring en nog steeds is innovatie troef.

Een conference centre dicht bij zowel het centrum van Brussels als alle invalswegen, slechts 2 minuten te voet van het openbaar vervoer, dat vindt u op de Reyerslaan 80 te Brussel.
Een ondergrondse parking met 300 plaatsen vervolledigt deze ideale locatie.

Alle 20 aanpasbare zalen met een capaciteit tot 350 personen beschikken over functioneel meubilair, elke set-up is mogelijk. Of u nu op zoek bent naar een locatie voor een internationaal congres een ledenvergadering of een bedrijfsevenement.

BluePoint Brussels verzekert zijn klanten het allernieuwste technologisch materiaal: gaande van ingebouwde vertaalcabines tot live-streaming.
Tijdens de voorbereidingen maar ook operationeel wordt u ondersteund door vriendelijk en gedreven personeel met passie voor hun beroep.
Het interne en zeer ervaren catering team genereert zoveel bruisende ideeën dat elk evenement een spetterende creatie wordt: een personeelsfeest een productlancering een thema avond of live cooking events…

BluePoint Brussels biedt elk bedrijf een totaaloplossing aan en garandeert een onberispelijk verloop van ieder evenement.