Dit majestueuze kasteel, volledig gerestaureerd met passie en respect voor het erfgoed en erkend als nationaal monument, biedt u charme, elegantie en sereniteit in het Groothertogdom Luxemburg.
Gelegen te midden van een Natuurpark, combineert het de gastvrijheid en het comfort van een 4-sterren hotel met de betoverende en exclusieve sfeer van een romantisch, historisch kasteel.
Wilt u een seminarie, evenement, vergadering, teambuilding of een incentive organiseren in een unieke, verfijnde ambiance in het Groothertogdom Luxemburg?

Het Urspelt Kasteel biedt u zowel een majestueus decor en toegewijde en ervaren medewerkers, die elk jaar meer dan 300 professionele evenementen organiseren.
Of het nu een conferentie, een productpresentatie of een zakendiner in het Groothertogdom Luxemburg is, transformeer uw volgende bijeenkomst in een uniek evenement op het Urspelt Kasteel.

Fine dining, de nieuwste apparatuur en modulaire ruimten kenmerken deze unieke zakelijke bestemming in Luxemburg. Het Urspelt Kasteel is een perfecte keuze voor elk professioneel, hoogstaand evenement.
Met de vele nationale, internationale, commerciële, overheids- en institutionele getuigenissen staat ons toegewijde team bekend voor haar creativiteit en flexibiliteit, voor betrouwbaarheid om aan uw zwaarste eisen te voldoen.