R hotel experiences – van vindingrijke bistronomie tot sportieve teambuilding 

Of je nu met klanten bruncht, er met collega’s op uit trekt of je gasten wilt verwennen met wellness op maat, R hotel experiences is de perfecte partner voor je event. Begin 2017 opende het viersterrenhotel zijn deuren in Remouchamps, midden in het groen, aan de voet van La Redoute, de legendarische helling uit Luik-Bastenaken-Luik. Het hotel staat in het teken van de wielersport maar heeft nog heel wat meer te bieden.  

  • Zicht op de Amblève

R hotel experiences is de uitgelezen plek voor overnachtingen, gastronomie, wellness & fitness, business & events en vrijetijdsbesteding. Het hotel heeft een eigentijdse look en gaat met zijn duurzame materialen perfect op in de omgeving. De grote schuiframen geven daarbij zicht op het dal van de Amblève. R hotel experiences is gemakkelijk te bereiken via de autosnelweg E25, afrit 46 Remouchamps/Aywaille, en ligt op 15 minuten rijden van Spa en Luik. 

  • Enkele troeven

Bar & restaurant Umami biedt een gevarieerde kaart, met evenwichtige maaltijden voor sporters, levensgenieters én fijnproevers. Het gezondheidscentrum Performe staat voor welzijn en sportbeleving op maat – inclusief materiaal, lessen, coaches en medische kabinetten. Het hotel biedt ook een volledige fietsinfrastructuur aan. En wie houdt van erfgoed en natuur, kan de leuke steden, grotten en dierenparken in de regio ontdekken.

  • Gedreven team

Een veelzijdig team, onder leiding van General Manager Damien Wibin, runt R hotel experiences. In de keuken staat de ervaren chef-kok Geneviève Vaassen; de gezondheidskabinetten worden geleid door een gekwalificeerd team van gezondheidsspecialisten.

  • Hotel in cijfers

– 53 kamers, waarvan 9 suites
– bar & restaurant Umami, tot 140 gasten en terras met oppervlakte van 750 m2
– gezondheidscentrum Performe, goed voor 900 m2 welzijn en sportbeleving
– 5 moduleerbare vergaderzalen, van 8 tot 300 personen