The View – Unieke feestzaal Sint-Niklaas

San Marco Village opende in september 2013 The View,  een extra feestlocatie gelegen op de Grote Markt te Sint Niklaas. Een feestlocatie gedompeld in een hedendaags kader en met prachtig uitzicht over het marktplein.

Zowel voor een spetterend bedrijfsfeest met animatie als een stijlvol familiefeest kan u rekenen op onze service. De bediening en de heerlijke gerechten worden verzorgd door het San Marco Village team. De referentie voor een topevenement.
Voor de catering kan u in The View alle kanten uit : een exquis 6-gangen diner, een verzorgd buffet, spectaculaire showcooking of een feestelijke brunchformule. Wij maken u graag een voorstel naar uw wensen en budget.

Brunch with a View
Op zondag kan u hier terecht voor een leuke familiebrunch. Dit is een kindvriendelijke formule waarbij lekkere gerechten en een ontspannen sfeer met kinderen centraal staan. Bekijk de data hier.

Feestzaal The View heeft een capaciteit tot ca. 100 personen voor een zittend diner. Indien u kiest voor een walking dinner formule, is de zaal geschikt tot ca. 170 personen. Heel praktisch is de ondergrondse parking die zich bevindt net voor de deur.