De Trixxo Arena bevindt zich aan de grote ring van Hasselt op dé Belgische evenementenzone bij uitstek. Je kan er terecht voor de organisatie van beurzen, bedrijfsfeesten, congressen enzovoort. Het complex bestaat uit de Main Hall, Suite, Plaza, Esplanade, Passage en Backstage.

Deze ruimtes kunnen vlot en creatief gecombineerd worden met de zalen van het Trixxo Theater en zelfs met de accommodatie en het aanbod van onze partners op de site Park H.

Onze zalen

De Main Hall, de grootste evenementenhal van de Trixxo Arena, is ideaal voor het organiseren van massaevenementen en beurzen, meetings, incentives, congressen en teambuildings voor 4.000 tot 18.000 bezoekers. Het is perfect mogelijk om ook gebruik te maken van de andere zalen binnen het complex.

De Plaza biedt onderdak aan evenementen zoals modeshows, beurzen, recepties en banketten tot 950 personen. In de Plaza kunnen ook expo’s of tentoonstellingen plaatsvinden. De ruimte beschikt over eigen toiletten, een kassabox aan de ingang en kan gemakkelijk worden uitgebreid met de Trixxo Arena of de Esplanade.

De Suite is ingericht voor het onthaal van VIP’s en beschikt over een eigen toegang op het gelijkvloers met vestiaire. Hierdoor is het ook geschikt voor kleinere events. De hospitality ruimte zelf bevindt zich op de eerste verdieping en biedt gasten rechtstreeks toegang tot de Trixxo Arena.

De Esplanade is het hart van het centrale beurscomplex. De ruimte is geschikt voor evenementen van 250 tot 2.520 personen. De ingang beschikt over een kassabox en in de zaal is een vast cateringpunt ingeplant. Er zijn twee toegangspoorten voor het aanleveren van productiemateriaal.

Zoek je een ruimte voor een beurs, personeelsfeest, meeting, presentatie of een hospitality event dan is de Passage wat je nodig hebt. Je kan er tot 300 personen op een aangename en vlotte manier ontvangen.

Je bent van harte welkom in de Trixxo Arena om je volgende evenement te bespreken bij een kopje koffie. Of we komen ook graag bij jou langs.

Kies de Trixxo Arena voor je volgende bedrijfsevenement.
Download informatiebrochure