Hof ten Damme in Kallo – Trouwlocatie op Linkeroever
Hof ten Damme biedt U de “haute-cuisine” aan die onder de beste van het vak gerekend mag worden. Vooruitstrevende dresseringen, een uniek bedieningsconcept en top Chef-Kok maken onze keuken een van de hoogst gewaardeerde onder de levensgenieters.

Hof ten Damme biedt U een gastronomisch rustpunt in een heel bijzonder kader met een warme huiselijkheid. Topkwaliteit en originaliteit zijn een must.

In Kallo staat u een verrassing te wachten. U zal even stil staan bij de rust die onze tuinen u kunnen bieden. De omgeving van Kallo baadt in een prachtig landschap omgeven door kleine wadden en beken. Kallo bezit een prachtig kerkje en een mooi aangelegd dorpsplein, het mooie gemeentepark hoorde vroeger bij het domein Hof ten Damme.

Hof ten Damme weet een trouwfeest te verheffen tot een sprookjesachtig topmoment. Van het begin tot het einde wordt U verwend, verrast en bekoord.

Recepties kunnen bij mooi weer gehouden worden in de prachtig aangelegde tuin, waar weelderig groen een passend decor is voor jullie feest.
Een feest, groot of klein, is als een maatpak, wij maken er voor U een prachtige dag van en dit volgens uw budget.