Lifestyle hotel, restaurant & vergaderlocatie

Het TRYP by Wyndham Antwerp Hotel ligt op enkele minuten wandelen van de historische binnenstad van Antwerpen . Het hotel is uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg, zodat u niet de hele binnenstad door moet om bij ons te komen. Van het hotel is het ongeveer 10 minuten wandelen naar het centraal station.

Your Dinner

Onze chef-kok heeft de beste mediterrane producten geselecteerd om een ​​werkelijk unieke kijk op de Spaanse keuken te creëren. Denk aan een plankje met heerlijke charcuterie ui Valencia of een schaal met gefrituurde sardines en calamares waarbij je je meteen aan de Spaanse kust waant. De gerechten zijn moderne en ambitieuze gerechten met een Spaans tintje. Onze Plaza Central Bar serveert ook een breed scala aan tapas die perfect passen bij uw favoriete drankje.

Your Meeting

Als het op vergaderingen aankomt, helpen we u de ideale werkomgeving te creëren. Onze vergaderruimte is speciaal ontworpen om de productiviteit te verhogen en tegelijkertijd een ontspannen sfeer te behouden.
Van de coolste koffie breaks, tot een uitgebreid diner, onze chef bezorgt u een onvergetelijke culinaire ervaring tijdens uw meeting.

Your Stay

De 176 hotelkamers zijn stijlvol en modern ingericht, met zorgvuldig geselecteerde kleuren en stoffen, helemaal in de stijl van het Antwerpse designhotel. Het TRYP by Wyndham Antwerp Hotel brengt hommage aan de grote Vlaamse Meesters: opvallende portretten van Rubens, Vermeer en van Dyck bepalen de sfeer van het moderne lifestylehotel. Weelderige stillevens scherpen de eetlust aan in de bar en in het restaurant.