Van der Valk Hotel Beveren – Uw Excellente Keuze voor Meetings & Events!

Hotel Beveren is de ultieme locatie voor uw komende vergadering of evenement. Dankzij de centrale ligging, nabij de N70 tussen Antwerpen en Gent, is het hotel gemakkelijk bereikbaar. De 14 multifunctionele zalen, geschikt voor groepen van 2 tot 800 gasten, zijn smaakvol en comfortabel ingericht. Dineren en borrelen kan in een van onze diverse restaurants: geniet van culinaire hoogstandjes bij restaurant Nest, laat u verrassen door de Oriëntaalse keuken bij restaurant OZZO Sushi & Oriental, of ontspan informeel bij Jardin, onze bar in de voortuin van het hotel! Overnachten kan in een van de 203 kamers, waarbij u kunt kiezen uit maar liefst 16 verschillende kamertypes. Voor totale ontspanning biedt het hotel tevens een wellness en zwembad, terwijl u actief bezig kunt blijven in onze eigen fitnessruimte!

Uw Maatwerk Vergadering!

Een succesvolle vergadering begint bij de juiste locatie. Alle zalen zijn comfortabel ingericht en voorzien van een projectiescherm, beamer en wifi-verbinding. Bovendien hebben alle zalen een eigen terras en voldoende natuurlijke lichtinval. Om uw vergadering volledig op maat te maken, kunt u kiezen uit ons uitgebreide aanbod aan arrangementen. Ons sales team staat klaar om met u mee te denken en van elke vergadering een succesverhaal te maken!

Personeel

Hotel Beveren is niet alleen ideaal voor vergaderingen, maar ook voor personeelsfeesten en teambuildingactiviteiten in een van onze zalen! Verras uw medewerkers en organiseer een personeelsfeest voor zowel kleine als grote groepen. Wij zorgen altijd voor een bijzondere ervaring die uw medewerkers niet snel zullen vergeten. Daarnaast werken we samen met Eventmasters voor de meest uitdagende teambuildingactiviteiten! Breng uw werknemers dichter bij elkaar door als team verschillende uitdagingen aan te gaan.

Uw Evenement, Onze Zorg!

Hotel Beveren is gespecialiseerd in het organiseren van feesten en evenementen, variërend van kleine bijeenkomsten tot grote gebeurtenissen zoals trouwfeesten, jubilea, babyborrels, communies of personeelsfeesten. Op culinair gebied bieden we een uitgebreid scala aan mogelijkheden, van buffet en walking dinner tot barbecue of diner. Wij staan klaar om met u mee te denken en van uw wensen een onvergetelijk feest te maken!