Plaats binnen het organigram:
Middenkader – Ressorteert onder de Director Of Sales 

Profiel
Een ambitieuze persoon met honger naar kennis en uitdagingen.
Een gedreven teamplayer die op helikopter niveau werk ziet en vraagt.
Een commercieel aangedreven hands-on persoon die een voorbeeldfunctie vervult binnen onze bedrijven.  Je bent er voor en door de gast.
Je bent een luisterende persoon, die tracht de gast verder te helpen maar verliest de commerciële waarde niet uit het oog.
Iemand die houdt van afwisseling en zich thuis voelt als commerciële medewerker, maar ook in geval van nood kan inspringen aan de hotelreceptie.
Persoon die een correcte indruk geeft en het hotel vertegenwoordigt.
U heeft een onberispelijke indruk die een salesmedewerker vereist, en hecht ook groot belang aan een verzorgde uitstraling (persoonlijke hygiëne, verzorgd kapsel, sobere make-up (dames), netjes geschoren (heren),..)
U heeft min. 2 jaar ervaring op een salesafdeling, operationele ervaring in een banketafdeling is een pluspunt.

Taken & Verantwoordelijkheden:
– Director of Sales ondersteunen in zijn/haar taak.
– administratieve taken ter ondersteuning van het sales departement en receptie: administratie van offertes, contracten, facturatie. Je werkt gegevens bij, houdt administratie bij, staat in voor rondleidingen, houdt zorgvuldig en gedetailleerd alle vergaarde informatie bij van elke account.
– Je maakt en verstuurt, in samenspraak met de Director of Sales, nieuwsbrieven, alsook drukwerk voor het ganse bedrijf.
– In geval van nood de receptieteams (Kasteel Solhof & Ter Elst) vervangen
– Je wordt mee opgenomen in het duty team, je vervangt hierdoor de General Manager tijdens zijn afwezigheid.
– Je plant mee en organiseert verschillende promotie activiteiten voor het MICE segment.
– Je onderhoudt mee contacten met klanten, doet marktonderzoek en telemarketing, en verzamelt gegevens over de doelgroepen.
– Je ontvangt klanten (na opleiding), bespreekt offertes en (jaar)contracten en rapporteert dit aan je verantwoordelijke. Je neemt deel aan organisatie, begeleiding en uitvoering van eventuele beurzen.
– Je verzorgt klantgerichte informatie en documentatie. Je staat in voor klantencontact, behandelt reacties en/of klachten en rapporteert dit. Je informeert over de mogelijkheden van arrangementen, packages, voorzieningen, faciliteiten, prijzen, etc.
– Je behaalt samen met het team de vooropgestelde targets en je neemt steeds initiatief om werkzaamheden efficiënter te organiseren en de service naar de gasten toe te verbeteren.

Werktijden:
Je hebt een variabel uurrooster in functie van de activiteiten en personeelsbezetting. Dit wordt in samenspraak mee opgemaakt.

Wat bieden wij jou?
Je komt terecht in een gerenoveerd hotel, wat de laatste jaren een enorme transformatie heeft ondergaan, maar toch kan rekenen op een stabiel team, dat al jaren de motor is achter dit hotel/congrescentrum.

Voltijds bediendencontract – 38u/week
Marktconform loon, aangevuld met extralegale voordelen.

Contactpersoon bij sollicitatie :
Liesbeth Vaes – HR & Finance Manager
liesbeth@terelst.be