Domein Leeflank is een wijndomein, brouwerij en eventlocatie in het landelijke Lede, Oost-Vlaanderen. Het familiebedrijf is opgericht in 2016 en bevat een pittoresk kasteeltje dat omgeven is door een wijngaard. Het statige herenhuis is gerenoveerd tot eventlocatie voor privé- en bedrijfsgelegenheden. Binnen zijn er seminarieruimtes, break-out rooms en er is ook een brewpub waar de degustatie na rondleiding of workshop kan doorgaan. Naast deze tours & tastings is het mogelijk om een workshop bier brouwen of kombucha brouwen te volgen onder leiding van onze brouwmeester Free.

Met Domein Leeflank kies je voor het zuiderse Frankrijk gevoel in eigen land. Voor passie en ambacht, voor een out-of-the-box bedrijfsevent. Voor een seminarie of teambuilding op een unieke locatie.

Bedrijven kunnen onze locatie huren voor het houden van seminaries, teambuildings, workshops, brainstormsessies, mindfulness oefeningen, private diners, afterwork-drinks, productvoorstellingen,…

Binnen in het landhuis hebben wij enkele afgescheiden meeting rooms ter beschikking voor jullie. De Chardonnayruimte, gelegen op de tweede verdieping, kan tot 49 personen zetten. Aanwezigheid beamer, wifi, flipchart en kleine keuken op dezelfde verdieping. Indien er ook in kleinere groepjes moet samengezeten worden, kan dit in de 3 break-out rooms op de eerste verdieping. Deze break-out rooms bieden plaats aan 5 tot 15 personen per ruimte.

In de gerenoveerde kelder van het landhuis is er plaats voor 40 personen walking diner en voor 30 personen seated diner. Op het gelijkvloers hebben wij een eetkamer en salon, nog in heel goede staat onderhouden, daterend van 1869. Hier kunnen maximaal 20 personen dineren of 50 personen aansluiten voor een walking diner. Ons terras biedt plaats aan 100 personen bij goed weer. Bij minder weer – of te warm weer – is er plaats voor 80 personen onder onze stretchtent tussen de wijnranken.

Op het vlak van catering werken wij samen met verschillende partners. Om concrete en goede offertes op te vragen hebben we een richtprijs nodig per persoon en een gewenste stijl (walking diner, seated diner, foodtruck,…) wat jullie verwachten van eten. Wij hebben cateringpartners met foodtrucks à volonté formule (bvb pizza, pasta, paella,..), bbq-partners die live koken op hun ofyr/tiger fire, maar evengoed privé chefs die een menu op maat samenstellen en klaarmaken voor jullie. Zo kunnen wij jullie 1 goede offerte op maat bezorgen. Eigen catering voorzien is steeds mogelijk, maar dan verwachten wij ook dat de cateraar die jullie voorzien zelf alles opruimt en achterlaat zoals hij/zij de accommodatie gevonden heeft.

Organiseer jij binnenkort een privéfeest of bedrijfsevent? Dat kan op domein Leeflank. Contacteer ons met je specifieke vragen en we bezorgen je graag een offerte op maat.

Bij concrete interesse maken we met veel plezier tijd om jullie ter plaatse te ontvangen, kennis te maken & de mogelijkheden voor uw event te bespreken.