Technopolis: dé specialist in teambuildings

Op zoek naar een originele formule voor uw teambuildingactiviteit? Kom naar Technopolis!
Vergeet paintball, een dagje kayakken of een stadsbezoek en kies eens voor een dagje teambuilding in Technolpolis. Origineel, tot in de puntjes georganiseerd en budgetvriendelijk.

Uw teams starten met een verrassende wetenschapskwis. Niks beter om een teambuildingprogramma mee te beginnen dan een wedstrijdje. Tijdens deze interactieve quiz doen uw teams experimenten en beantwoorden vragen via digitale stemkastjes. Ambiance gegarandeerd!

En wat dacht u van een indoor rallytocht? De rally gebeurt in kleine teams en gaandeweg ontdekken ze Technopolis. GPS is niet nodig, wel gezond verstand en ze zullen de handen uit de mouwen moeten steken en vragen – wetenschappelijke vragen uiteraard – correct moeten beantwoorden.

Zelfs pauzes staan in het teken van de wetenschap dankzij de Wetenschapsshow. In Technopolis draait immers alles rond wetenschap. Dat ontdekken uw teams wel tijdens deze show.

De teams beleven gegarandeerd heel wat plezier aan de verschillende demo’s. Zo is er o.a. een proef met symfonische wijnglazen, vorken met een merkwaardig evenwichtsgevoel, pingpongballen met verborgen krachten en zoveel meer….

Ook in onze vergaderzalen kan aan teambuilding gedaan worden. Ze hebben een capaciteit van 10 tot 700 deelnemers. We werken een programma uit op maat van uw verwachtingen en een cateringformule volgens uw wensen.
Technopolis bevindt zich in Mechelen, vlakbij de E19 en het station van Mechelen. Het wetenschapscentrum is open op weekdagen, tijdens de weekends en ook op feestdagen. Onze parking heeft plaats voor 700 auto’s.