Vertrouw ons het succes van uw evenement !

Gelegen op minder dan een uur ver van Luxemburg en van Brussel en vlak bij de grote autosnelwegen, is Quartier Latin het ideale startpunt voor een echte belevenis met uw medewerkers.

Breng een hecht team tot stand in het kader van een verblijf in de Ardennen. Met haar 8 volledig ingerichte vergaderzalen met een capaciteit van 10 tot 300 personen, zijn 70 comfortabele kamers en zijn cateringdienst, verzekert dit horecacomplex u het hele jaar lang succesvolle evenementen die uw medewerkers zullen bijblijven.

Quartier Latin organiseert graag belevenissen voor iedereen en biedt een ruime keuze aan buitenactiviteiten, zoals mountainbike-uitstapjes, de ontdekking van de streek met een janplezier, of een initiatie tot speleologie. Geniet ook van activiteiten binnen het hotel, en breng uw medewerkers samen rond een teamcooking met onze chefs, een bierproeverij met gekwalificeerde brouwers, maar ook een Blind Test-wedstrijd. Bent u op zoek naar een specifieke activiteit die niet bij onze voorstellen staat? Dankzij zijn partnerschap met verschillende lokale event partners, zorgt Quartier Latin voor het vinden en organiseren van uw activiteit met de partner.

Het team van Quartier Latin draagt de waarden flexibiliteit, perfecte ontvangst en efficiëntie hoog in het vaandel, kortom uw ideale partner voor een geslaagd evenement in een uniek kader.

Contacteer ons team via commercial@quartier-latin.be of op 084/430.135. Uw commerciële adviseur, die volledig gewijd is aan de organisatie van uw evenement, zal alle praktische en logistische details regelen van de eerste briefing tot de facturering.