Van vergadering op topniveau tot geweldig trouwfeest

De Barrier combineert verschillende unieke locaties in één prachtig geheel: een gezellige patio, luxueuze feestzaal, twee polyvalente ruimtes en een prachtige tuin met vijver en uitgestrekt terras. Een vergadering voor 10 personen, babyborrel, communiefeest, huwelijk of bedrijfsevent met 250 gasten? Voor elke groep denken we de geschikte formule uit.

De verrassende culinaire ervaringen, de perfecte organisatie en professionele begeleiding van je gasten zijn belangrijke troeven waar De Barrier zich mee onderscheidt. De ligging in Houthalen, centraal in Limburg en vlakbij de E314, bied je de mogelijkheid om gasten over de provinciegrenzen uit te nodigen.

De keuken staat onder de vakkundige leiding van chef Tom Verheyen die zijn strepen verdiende in sterrenzaken zoals Comme Chez Soi en Clos St. Denis.

Om je beleving compleet te maken, kan je blijven overnachten in één van de 10 gezellige hotelkamers. Het interieur van deze charmante hotelkamers ademt warmte en comfort uit. Iedere kamer heeft zijn eigen karakter en is romantisch, chique en tegelijk landelijk ingericht.