GM Productions – Standenbouw voor beurzen

GM Productions – Thuis in Standenbouw 

GM Productions is ontstaan in de jaren ‘90 als verhuurbedrijf van geluids-en lichtinstallaties, decors en podia voor diverse evenementen en modeshows. In de jaren die volgden werd er geïnvesteerd in standenbouwmateriaal. Ondertussen is deze activiteit is uitgegroeid tot de core business van het bedrijf.  

In samenspraak met de klant wordt een uniek concept uitgewerkt op maat van uw wensen, budget en imago, dit rekening houden met het beursreglement en technische data.  Aan de hand van een gedetailleerde offerte, ondersteund door een 3D-tekening staat u voor geen enkele verrassing en heeft u meteen een realistische weergave van het eindresultaat.

GM Productions kan vandaag rekenen op een team van 15 vaste medewerkers, aangevuld met diverse freelancers. Onze belangrijkste troeven zijn een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, waarbij creativiteit wordt gekoppeld aan de uitzonderlijke flexibiliteit. Bovendien beschikken we over jarenlange ervaring en uitstekende technische voorzieningen.  

Wilt u meer te weten komen over de activiteiten van GM Productions dan kunt u hiervoor terecht op onze website, of neem contact op voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs.