Ibis Wavre is een budgethotel waar zowel zakenmensen als vrijetijdsreizigers zich thuis voelen. Het hotel werd in 2017 gerenoveerd en is strategisch gelegen in het hart van de Franstalige provincie Waals-Brabant, op slechts 15 minuten van Brussel. Genesteld in een groene omgeving en op loopafstand van het centrum van Waver, vindt u alle diensten die u nodig heeft voor een aangenaam verblijf in dit Ibis-hotel.

Kamers
De kamers hebben een modern design en zijn voorzien van alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf: een tweepersoonsbed, een bureau, gratis Wi-Fi, een TV met internationale zenders, een strijk- en wekservice en een badkamer met douche. Onderling verbonden kamers zijn ook beschikbaar.

MICE
Ibis Wavre biedt ook MICE-mogelijkheden. Het hotel telt drie vergaderzalen met een totale oppervlakte van 112 m² en een maximale capaciteit tot 100 personen voor vergaderingen en banketten.

Ibis Wavre heeft een eigen gemakkelijk toegankelijke privé-parking. Vroeg inchecken is mogelijk vanaf 9 uur. Het hotel ligt op 15 minuten wandelen van Themapark Walibi, Aqualibi Water Park en Adventure Park. De GSK-kantoren en de universitaire campussen van de UCL liggen op slechts 10 minuten afstand en een privé-shuttle is op verzoek beschikbaar.