Seminariezaal ring Antwerpen

Op een centrale locatie, vlakbij de afrit van de Antwerpse Ring en vlakbij Kinepolis, biedt DOCK 3 een werkelijk polyvalent en multifunctioneel event center. Bedrijven en organisaties kunnen hier terecht voor alle mogelijke initiatieven, van een receptie voor 50 gasten tot een grootscheeps event met 1.250 bezoekers. Met volop gratis parkeerplaats en bus, tram en trein om de hoek is bereikbaarheid geen probleem. Gevestigd in een voormalige loods biedt DOCK 3 een unieke combinatie van de nieuwste event & hospitality technologie en een interessante industriële ’touch’. Uw event in DOCK 3: succes verzekerd!

DOCK 3 omvat vier ruimten (waarvan drie met eigen ingang en vestiaire en toiletten) die elk hun eigen atmosfeer en beleving uitstralen. U kunt deze zalen afzonderlijk huren of in een combinatie, naargelang opzet, budget en aantal gasten van uw gepland event.

DOCK 3 biedt u TOTAALSERVICE voor een geslaagd event. Alle zalen zijn volledig uitgerust met aangepast meubilair en de allernieuwste sound & light technologie die elke maand up-to-date wordt gebracht. Deze hoogtechnologische basisinfrastructuur resulteert in een lagere kostprijs voor uw event. Wat catering betreft, stellen wij u onze eigen partners voor, maar het staat u vrij uw eigen cateraar in te schakelen.

Het team achter DOCK 3 heeft ruime ervaring en know-how op het gebied van eventorganisatie. Dit, samen met een uitzonderlijke flexibiliteit, is uw garantie voor een bijzonder en onvergetelijk event.