Met zijn 10 multifunctionele zalen is Hotel Van der Valk Luxembourg-Arlon de perfecte locatie voor elk evenement. Bij knooppunt A4/E411 en niet ver van Luxemburg, Findel Airport en Kirchberg is het hotel gemakkelijk bereikbaar.

Overnachten
Hotel Van der Valk Luxembourg-Arlon heeft 125 moderne en knusse kamers van minstens 30 m2. Alle kamers zijn goed uitgerust en beschikken over thee en koffie. Aantrekkelijke en moderne kamers met comfortabele, luxebedden voor een ontspannen nachtrust. De mooie badkamer heeft een apart toilet en douche. Er zijn verschillende soorten kamers beschikbaar, m.n.:
• Superior;
• Executive;
• Penthouse Suite;
• Wellness Suite;
• Presidential Suite.

Vergaderen
Het hotel beschikt over 10 flexibele vergaderzalen, waardoor het een perfecte locatie is voor zakelijke evenementen en vergaderingen. Alle vergaderruimtes hebben natuurlijke verlichting, een prachtig uitzicht en de meest geavanceerde audiovisuele apparatuur. Verder is er gratis Wi-Fi en heeft het hotel voldoende parkeergelegenheid. Hotel Van der Valk Luxembourg-Arlon heeft een specifieke conferentieverdieping, met een totale vloeroppervlakte van 1.200 m2, waardoor het hotel geschikt is voor grotere zakelijke bijeenkomsten, zoals meerdaagse conferenties, seminaries, trainingssessies, productpresentaties of handelsbeurzen. Door de verschillende opstellingen kunnen de kamers 15 tot 575 personen bevatten.

Catering
Dankzij de flexibiliteit van Van der Valk kan het getrainde banketteam tegemoetkomen aan alle wensen van klanten, om een perfect evenement te garanderen. Het toegewijde verkoopteam en de chef-kok kunnen u inspireren met creatieve culinaire ideeën. Voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen zijn er verschillende cateringpakketten beschikbaar, zoals Basic-Silver-Gold-Platinum voor een halve dag of een hele dag vergaderen. Het hotel biedt tevens onderdak aan twee restaurants. Brasserie L’Oeuf verwelkomt u elke dag, voor de lunch en het diner, om te genieten van heerlijke specialiteiten – van België en elders – gemaakt van verse producten. Restaurant Le Nid biedt verfijnde gerechten gemaakt van verse en seizoensgebonden producten voor al uw zakelijke maaltijden of speciale gelegenheden.