ADAM – Brussels Design Museum: Uw evenement tussen kunst en design

Het ADAM – Brussels Design Museum op de Heizel is gewijd aan het design van de 20Ste eeuw en van vandaag. Het werd geopend in december 2014 na de aankoop door het Atomium van de unieke collectie van het Plasticarium. Het ADAM – Brussels Design Museum biedt een innovatieve en verrassende kijk zowel op het plastic design van de jaren vijftig tot heden (permanente tentoonstelling) als op andere vormen van design, periodes, vormen, materies en thema’s (tijdelijke tentoonstellingen).

MICE

Het ADAM – Brussels Design Museum biedt bedrijven en particulieren tevens de mogelijkheid tot het huren van zijn ruimten voor hun activiteiten en evenementen zoals algemene en plenaire vergaderingen, conferenties, public relations, cocktails, gala-avonden, huwelijksfeesten, …

Op zoek naar een originele en kleurrijke locatie voor uw evenement? Dan is het designmuseum van Brussel, het ADAM, misschien wel de juiste plaats om uw collega’s, klanten, familie of vrienden een onvergetelijk moment te bezorgen. 

Auditorium

Het ADAM – Brussels Design Museum beschikt over een polyvalente ruimte – het Auditorium – met een oppervlakte van 385m² die zowel overdag (10u -18u) als ’s avonds (18u-24u) kan worden afgehuurd. Afhankelijk van de opstelling biedt de zaal plaats aan 200 personen voor een diner aan tafel. Voor een walking dinner’ kan dat tot 350 personen, terwijl een theateropstelling 250 gasten kan ontvangen.

Kortom, een evenement in het ADAM – Brussels Design Museum organiseren, zet uw initiatief nog meer in de schijnwerper door op een andere manier te communiceren. Wat kan er bovendien meer voldoening schenken dan zijn werknemers, klanten, partners, familie of vrienden uit te nodigen in een unieke setting en samen een bijzonder moment van culturele verrijking te delen?