Brabantse Golf – Seminarie locatie in Melsbroek

Het historisch kasteel ‘Cleyn Hoff’ biedt sinds kort een complete golf – 18 holes, par 72, met driving range chipping en putting green – en een pak mooie plekjes, het Floordambos prominent op de achtergrond. Het imposante kasteel uit de 18deeeuw kan bogen op een roemrijke geschiedenis en vormt vandaag een riant Club House. ‘s Avonds zorgt unieke verlichting voor een kleurig en sfeervol universum.

De rustieke brasserie serveert kleine gerechten en populaire dagverse lunches voor 60 gasten. Exclusiviteit vind je in het restaurant met zijn 32 couverts. Van ontbijt tot brunch, royaal buffet of pittige BBQ. Menu’s vanaf 37,50 €, à la carte kan al aan 12,50 €.

Als het weer het toelaat onthalen de tuin en de terrassen 160 tafelaars of ruim 200 staanplaatsen.

Ligging in een grote groene zone ten noorden van de luchthaven, dus superieur bereikbaar met gratis parking in de kasteeldreef. Het clubhuis sluit ’s maandags, uitgezonderd feestdagen. Golf, zalen en catering sluiten enkel op Kerstdag en Nieuwjaar.

Infrastructuur
Heel wat facetten herinneren dat het zakelijke kringen zijn die de golf op deze unieke plek hebben gesticht. Het Vlaams karakter is er innig mee verweven!

Het kasteel omvat drie zalen. Een Vergaderzaal voor 50 stoelen of 20 p. aan werktafels. De Lounge annex Board Room is een bijzondere ruimtelijke combinatie met designmeubels van o.a. Vitra onder fraai zadeldak. Prima akoestiek, privébar en aparte ingang: ideaal dus voor discrete meetings op topniveau voor 18 p. in seminarie of aan centrale tafel.

De Panoramische Zaal is een ‘glazen’ annex met uniek zicht op het groen, midden tussen tal van golf holes, met een 10 m brede projectiewand! OK voor 150 zitjes, 160 aan tafels en 200 p. op cocktails.

Cateringforfaits gelden al voor ‘n heel klein gezelschap; buffetten, walking dinners, BBQ enz. vanaf 10 gasten. 45 € voor maaltijden (zonder drank) en koffiepauzes; luxe gastronomie ad 65 €.

Huur van de Panoramische Zaal komt op 1.250 €, de Lounge/Board Room kost 950 € en de Meeting Room 300 €, alle technisch materiaal inclusief. Super flexibele uren van acht tot middernacht!

Als programmapunt is een golfinitiatie een mooi idee, of een gespecialiseerde training voor wie al eerder een balletje sloeg op de ‘greens’?