Hôtel de la Source – Seminarie locatie in Francorchamps
Gelegen in het hart van de Belgische Ardennen, 4-sterren hotel, met uitzicht op de beroemde bocht “de La Source” van het circuit Spa-Francorchamps. Tussen natuur en motorsport legende, is door haar ligging een uitzonderlijke locatie voor het organiseren van seminars en evenementen. De architectuur en het design interieur combineert prachtig met de luxe en het comfort van 90 kamers en suites.

Nieuwste technologie en gratis draadloos netwerk, 8 vergaderzalen met daglicht zijn voor u beschikbaar (totale ruimte van 550 m²). Zeven van hen zijn volledig schaalbaar en biedt plaats aan maximaal 400 personen. De vergader ruimte heeft ook een mooi terras met uitzicht op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps. Ons dynamische, flexibele en professionele team staat u ter beschikking om u seminar in een ontspannen sfeer te organiseren.

In een modern en geraffineerd kader met een restaurant en een terras, biedt onze chef-kok, een keuken waar de kwaliteit van producten zorgvuldig zijn geselecteerd. Ontdek ook de sfeer van onze trendy bar.