De Cultuurfabriek – Inspirerende locatie
De Cultuurfabriek in Ronse, hartje Vlaamse Ardennen. Dichterbij dan gedacht.

De naam ‘Cultuurfabriek’ verwijst naar de oude en nieuwe bestemming van deze unieke evenementenlocatie. Vroeger een textielfabriek, meer bepaald een garenververij, nu volop in ontwikkeling als plek waar creativiteit en zakelijkheid elkaar aanvullen en versterken.

Oude fabrieken hebben een ziel. Bovendien geven ze aan uw evenement een bijzondere extra dimensie, klasse door eenvoud.

Een seminarie plannen in zo’n niet alledaagse omgeving, een verrassend feest, een zomerse cocktail of de organisatie van elk ander B2B, B2C of privé-event? De Cultuurfabriek biedt multifunctionele ruimtes aan voor korte of langere periodes en alle faciliteiten voor evenementen tot 300 personen of meer, evenals ideeën voor brainstormsessies en creatieve vergaderformules.

Telkens worden de zalen volgens het genre evenement ingericht of aangepast. De industriële architectuur zorgt steeds voor een mooi contrast. U kan de locatie geheel of gedeeltelijk huren, zonder meer. Of u kan kiezen uit een waaier van mogelijkheden voor de invulling van uw evenement. De Cultuurfabriek werkt daarvoor samen met zorgvuldig gekozen partners op het vlak van catering, audio-visual en aankleding.

De authentieke sfeer in het gebouw en de natuur errond, maken van de Cultuurfabriek en haar omgeving een stukje ‘stilte’erfgoed, voor wie zich door deze meerwaarde wil laten inspireren.

Zin om na een meeting het bos in te trekken? Gezonde opkikkers voor geest en lichaam? Geniet van onze all-in pakketten waarbij werk, ontspanning en natuur perfect kunnen worden gecombineerd.