Living Tomorrow – Seminarie en congreszalen Brussel

Met het auditorium, de Event Hall, de VIP-room en verschillende conferentiezalen biedt Living Tomorrow een brede waaier aan mogelijkheden voor de organisatie van een brede diversiteit aan kleine tot middelgrote evenementen. Persconferenties, seminaries, debatten, productvoorstellingen of businessmeetings? Het multifunctionele karakter van Living Tomorrow maakt het allemaal perfect mogelijk.

Auditorium
Het in theaterstijl opgebouwde auditorium biedt plaats aan 150 personen en is de perfecte ruimte voor seminaries, persconferenties en bedrijfspresentaties.

Event Hall
De Event Hall is dan weer de ideale plaats voor recepties, lunches en feesten tot 150 personen. De klant kan er immers rekenen op een cateringservice die qua originaliteit naadloos aansluit op het innovatieve karakter van het hele huis. Wie dat wenst, kan de ruimte eventueel uitbreiden met de aanpalende lounge corner.

Conference Rooms
De zes Conference Rooms kunnen 2 tot 60 personen ontvangen en zijn de aangewezen locaties voor meetings, bedrijfslunches, verkoopstrainingen en andere events met een iets beperkter publiek. De technisch bijzonder goed uitgeruste VIP-room is een knusse ruimte met panoramisch zicht op de prachtige tuin en omgeving. Maximaal 14 personen kunnen er in alle rust vergaderen of comfortabel genieten van een diner of lunch.

Privacy
U wenst liever geen andere gasten in de buurt? Geen probleem, wie de formule Infocomplex huurt, kan exclusief beschikken over de Event Hall, het auditorium, twee Conference Rooms en de Lounge Corner. Nog exclusiever is de formule Complex Living Tomorrow. Dan staat het hele complex, met inbegrip van het Huis, Kantoor en Creatieve Industrieën van de Toekomst, ter beschikking. Ook tenten plaatsen in de tuin of gewoon de Tuin van de Toekomst meenemen in het aanbod, kan dan perfect.

Uitrusting
Conform haar innovatieve imago zijn alle eventruimten van Living Tomorrow voorzien van alle nieuwigheden inzake domotica en airco. In het auditorium kan u ook gebruikmaken van een ultramoderne vertaalcabine.

Bron: Eventnews