Art Deco op je bord!
Op één van de meest trendy plaatsen in Antwerpen, het Eilandje, staat naast het Havenhuis in deLondenstraat de modieuze event locatie Mozaic in al haar glorie en historiek te pronken Als voormalige schuilplaats voor dokwerkers heeft het historisch juweeltje sinds de opstart van het resto-bar-eventhall-concept in april 2004 wel heel wat meer te bieden dan toen.

State of the Art
Spreuken voor en over arbeiders langs het ‘ver-rijkend’ plafond duiden op de waardevolle origine van het gebouw, voormalig onderdak voor o.a. arbeiders, natiegasten, zakkenmaaksters en nog verschillende andere. “We wilden het authentieke karakter van de fundamenten en ornamentiek behouden. Het leent zich perfect aan het totaalconcept dat we aanbieden en aan het publiek dat onze keuken komt degusteren.”Met een uitgekiende focus op het restaurantgebeuren, vormt het aangename decor een absolute symbiose met de diverse gerechten.

Partytime
U kan bij Mozaic terecht voor feesten en diners vanaf 20 tot 200 personen aan tafel en 600 gasten staand. Mozaic  kan naar ieders wens en budget, volledig of gedeeltelijk, worden afgehuurd voor seminaries, jubilea, trouw-, personeels- en familiefeesten, modeshows, productvoorstellingen, exposities en nog heel veel meer.Indien u wenst kunnen wij u met raad en daad bijstaan voor het organiseren van uw exclusief evenement of uniek feest!

U vindt in onze brochure verschillende combinaties, deze zijn enkel indicaties van wat u van ons kan verwachten.Wij werken graag voor u een offerte op maat uit, naar gelang uw wensen en budget!U kan steeds een afspraak maken op het nummer 03/225 01 02. Wij wensen u veel leesplezier en hopen u snel te mogen verwelkomen in Mozaic…