Sandton Hotels is een collectie van unieke hotels gelegen op super locaties in Nederland, België en Frankrijk.

Onze organisatie is dynamisch, ambitieus en blinkt uit in gastvrijheid. Het beste bewijs hiervan zijn onze enthousiaste, gedreven medewerkers die dagelijks bezig zijn om het verblijf van onze gasten zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. Allemaal, stuk voor stuk.

Vanwege de verdere groei is Sandton Hotels op zoek naar: Medewerker Reserveringen

Functieomschrijving

In deze functie neemt u telefonische reserveringen aan van gasten en verstuurt u bevestigingen en voorstellen voor onze 2 Brusselse hotels.
U heeft contact met bedrijven voor het reserveren van meetingsruimtes, u geeft rondleidingen aan potentiële klanten

Het inboeken van groepsreserveringen, systemen aanpassen, het updaten, opmaken en opvolgen van offertes horen eveneens bij uw taken.
Toepassen van yieldmanagement en commercieel inzicht naar klanten en reserveringen toe is een vereiste binnen de functie.

U werkt ook nauw samen met de Sales Afdeling en de Front Office afdeling en rapporteert aan de Hotelmanager.

Wie zoeken wij

  • U heeft een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie, in een Banqueting departement of in de Front Office van een hotel.
  • U bent enthousiast en communicatief zeer vaardig.
  • U kan zich vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels.
  • Kennis van Fidelio is een pluspunt.
  • U kan zelfstandig werken en toch goed functioneren in team.
  • Flexibel en stressbestendig.
  • U heeft een goed commercieel inzicht.

Wat bieden wij

Wij bieden een veelzijdige en zelfstandige functie in een groeiende en ambitieuze hotelorganisatie. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en een aantrekkelijke kortingsregeling bij Sandton Hotels.

Solliciteren?

Stuur uw sollicitatie naar ilke.trappeniers@sandton.eu onder vermelding van ‘Medewerker Reserveringen Brussel’. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Mevr. Ilke Trappeniers, 0032(0)9 235.40.70.