HARPO-Speakers Society 

Gast-sprekers, keynote speakers, presentatoren, moderatoren, animators, coaching public speaking 

Je evenement wint enorm aan waarde en belang(stelling), als je kan aankondigen dat een prominent spreker er het woord zal voeren én je hebt bovendien gelijk een thema voor je event.
Elk evenement met de nodige allure en klasse verdient daarenboven een ‘master of ceremonies’ die het gebeuren met elan ondersteunt en/of aan elkaar praat. Echt iets voor een presentator of presentatrice, die de taal spreekt van jouw bedrijf, jouw gasten, jouw product en vooral jouw doelgroep!
HARPO-Speakers Society heeft hiervoor al wat je zoekt!

GASTSPREKERS:
HARPO biedt via www.SpeakersSociety.be een ahw ongelimiteerde keuze aan binnen- en buitenlandse keynote speakers en/of gastsprekers.
Avonturiers, politici, captains of industry, kunstenaars, diverse specialisten, professoren…je vindt bij Speakers Society hoe dan ook een enorme keuze aan ‘inspirerende gastsprekers over boeiende onderwerpen’. Je kan zo’n gastspreker boeken voor een uur, een halve dag of zelfs voor een compleet seminar/congres/trainingstraject.
Wat dacht je bv van poolreiziger Dixie Dansercoer
samen met Julie, filmmaker Stijn Coninx, trendwatcher Herman Konings, politicus Mark Eyskens, klantenspecialist Harry van Hest met zijn ‘Klanten Wegjaag Club’ of een specialist in marketing, time-management, … ze zijn slechts enkele muisklikken ver.
Vindt je de spreker of het onderwerp naar je keuze niet in het overzicht van sprekers met wie HARPO al mocht samenwerken (=> hun website) ? Dan gaan zij heel graag voor jou op zoek! Zo’n zoektocht is voor hen immers altijd een zinvolle investering in tijd en energie, want het betekent sowieso een extra aanvulling van hun toekomstige aanbod.

Zie als voorbeeld hun meest gevraagde spreker : www.gastspreker-Harry.be

PRESENTATOREN – MODERATOREN:
Professionals, die verbaal en qua podiumregie, de rode loper uitrollen voor de gasten en/of de organisatoren.
Of het nu gaat over een feest, opendeur, lancering, beurs, incentive, debat … jullie kunnen je als organisatoren, best/liefst op jullie genodigden focussen!
Een presentator garandeert jou dan ook dat extra comfort en aan je gasten een stuk extra waardering.
www.harpo.be biedt een keuze uit 150 bekwame presentatoren/animators (m/v).
Zowel BV’s, seniors als juniors staan voor jullie klaar. Hiermee biedt HARPO jou een keuze voor iedere soort van opdracht en voor elk budget.

COACHING PUBLIC SPEAKING
Het woord voeren op een event tov 100 of meer mensen is heel wat anders dan in een kleine vergaderzaal. Hoe doen de professionals het toch om tov een grote groep altijd zo spontaan over te komen, om steeds de juiste humor op het juiste moment bij de hand hebben, zichzelf altijd de juiste houding te geven en vooral hoe gaan ze om met stress?

HARPO-SpeechLess Academy zorgt ervoor dat ook jij het verschil maakt wanneer je de volgende keer voor een publiek staat. Stressbeheersing, ademhaling, stemcontrole, microtechniek, omgaan met vragen, storytelling, hoe een attractieve PowerPoint samenstellen, lichaamstaal, kledingadvies etc al deze elementen komen aan bod in een blitz-coaching tijdens de repetitie van een evenement of in een training van één of twee halve dagen.