Prachtige wintertuin in hartje Gent

Een nieuwe tijdelijke eventlocatie in hartje Gent opent z’n deuren voor originele corporate events. In een prachtig ingerichte wintertuin ‘Jardin d’hiver’ kan je genieten van een all-in pakket met een professioneel onthaal, een zeer uitgebreid menu en exclusieve decoratie. Er is een vaste ingerichte bar en een overdekte patio bij de ingang van de zaal.

De Jardin d’hiver is het tijdelijke concept dat doorgaat in 1 van de unieke ruimtes van Gent ICC in het Citadelpark.  Heel makkelijk te bereiken en bovendien is er een ruime ondergrondse parking (140 privé plaatsen) waar je zorgeloos jouw auto veilig kan achterlaten.

In deze unieke pop-up locatie kan je uiteraard genieten van heerlijke catering. Gourmet Invent heeft een zeer lekker menu samengesteld en werkt hiervoor samen met tal van bekende chefs.

Je kan genieten van een apero met tablesnacks in de overdekte patio en daarna binnen eten in het overweldigend decor. Voor of na een meeting. Of gewoon een bedrijfsreceptie, team-traktatie of afternoon tea. Alles is mogelijk.

Je kan er terecht voor de organisatie van jouw corporate event, maar uiteraard kan je als particulier de locatie reserveren voor een verjaardagsfeest, babyborrel, kerstfeest, …

Maison Citadel is beschikbaar vanaf 50 tot max. 200 personen.