We don’t steal the show, we just make it look better

Op zoek naar een specifieke sfeer voor uw event of die extra toets op uw kantoor? Plantrent Group zorgt voor dé combinatie van groen en beleving. Van enkele plantaccenten op een beursstand tot een totaalconcept op maat. Plantrent is steeds uw beste partner.

Voor elk thema van uw event heeft Plantrent de juiste oplossing. Wat dacht u van een extra exotisch zomerterras. Of proef je liever de sfeer van een typisch Frans marktplein? Of toch een Vlaams landschap met barbecue en fijne kleinkunst? Met de juiste look-and-feel brengen wij elk idee naar uw event.

Moeten we nog uitleggen dat een ‘groen’ kantoor productiever werkt? Een gezonde lucht op kantoor zorgt voor gezonde werknemers en dus een beter resultaat. En mag het ook gezellig zijn? Uiteraard! Uw collega’s en klanten zullen met veel plezier genieten van die groene accenten. En dat positieve imago krijgt u er gratis en voor niets bij.

En wie houdt er niet van een gezellig terrasje? Die eerste zonnestralen, een fijne glimlach, leuk gezelschap. En dat echte vakantiegevoel dankzij de juiste plantenkeuze. U waant zich al helemaal in het Zuiden.

Voor welk doel ook, groot en klein, Plantrent Group zorgt voor net dat tikkeltje meer. En uiteraard nemen wij alle zorgen uit uw handen. Wij leveren, plaatsen, onderhouden en ruimen alles netjes weer op. En dat doen we allemaal op uw maat. Neem daarom zeker eens een kijkje op onze website. U zal versteld staan.