Qlick begeleidt jou en/of je teamleden in een creatief en inspirerend proces dat je potentieel verrijkt.

Mensen groeien wanneer ze daarvoor de juiste context krijgen: een open sfeer waarin grenzen en oordelen wegvallen, en creativiteit vrij spel krijgt. Die context biedt Qlick in een groene, inspirerende locatie en met een frisse, grensoverschrijdende stijl.

Qlick is …

Authentiek. Iedereen heeft potentieel, en daar heeft Qlick respect en bewondering voor. Door zelf authentiek naar buiten te komen, nodigen Chantal en Anneliese dezelfde openheid uit in anderen. Want wie zichzelf is, staat krachtig in het leven.

Onderbouwd. Chantal en Anneliese zijn ICF-gecertificeerde coaches en brengen elk hun eigen ervaring mee naar hun coaching- en trainingpraktijk. Vanuit hun kennis en ervaring blazen ze vernieuwing in hun – en jouw – business.

Verfrissend. Qlick kiest voor verwondering, kleur, humor en creativiteit. Door nieuwe paden te durven kiezen, kom je op onverwachte plaatsen. Dat wil Qlick aanwakkeren in iedereen die ervoor openstaat.

Qlick gelooft in de unieke kwaliteiten en vaardigheden van elk individu. Wij kijken er naar uit om deze talenten bij jou en je teamleden in de spotlight te zetten….met een grotere productiviteit als resultaat! 

Je kan bij ons terecht voor Personal CoachingDuo Coaching of voor trainingen (zowel open als in company). We gebruiken een grote verscheidenheid van technieken en instrumenten om tot de essentie te komen. Sommigen ervan ontwikkelden we zelf zoals ons labyrint of onze 3D-leiderschapstheorie.

Qlick is ook de mede-organisator van een jaarlijkse Herbronningsreis. Op een absolute droomlocatie 7 dagen van relaxatie, meditatie, introspectie, zelfontplooiing en zelfrealisatie. Na deze gezondheidsbreak kom je als herboren, barstensvol energie terug!

Recentelijk brachten we ons vierde boek uit: Word je eigen leider, verkrijgbaar in het Nederlands en het Engels.

Zowel op het werk als thuis worden we geconfronteerd met torenhoge verwachtingen die niet waar te maken zijn. Daardoor verliezen we soms de voeling met onze ware ik. Door de juiste vragen te stellen, helpt dit boek je te ontdekken wie je bent, wat je drijft en waarvoor je staat. Zo ontwikkel je de nodige veerkracht om je leven zelf te regisseren, ook als het moeilijker gaat. Want pas als ons zijn en ons handelen op één lijn liggen, kunnen we op persoonlijk en professioneel vlak authentiek en succesvol zijn.