Meeting and Congresses

Parc Hotels Italia Parc heeft alles wat nodig is voor wie graag evenementen, vergaderingen, conferenties, congressen, parades, expo’s, enz. wil organiseren.
Voor onze gasten die graag een zakenevenement of een meeting willen organiseren kunnen gebruik maken van 1 vergaderzaal voor 500 personen.
Professionaliteit, vriendelijkheid en een gevorderde teknologie begeleid elk moment van uw konferentie, uw conventie, uw vergadering.
U heeft ter beschikking instrumenten en services die u succes garanderen in de evenement die u wilt organiseren in een prachtige contest van het Gardameer.

Post-Conference

Als de gasten na een congres of meeting willen relaxen kunnen ze naar de wellnesscentrum “Caesar Wellness” dat zich bevindt in het Parc Hotel Gritti voor allerlei services en behandelingen voor totale relax.
Het wellnescentrum “Caesar Wellness” biedt alles wat u nodig heeft om je energie weer terug te winnen en spanning te verlichten.
Voor wie integendeel, zich wil ontspannen door te sporten of door te fietsen aan het Gardameer is er het Parc Hotel Paradiso & Golf Resort in Peschiera del Garda (op 15 minuten van Bardolino) die een sportcentrum met (mini)voetbalvelden, tennis, golf, volleybal, basketbal, beach volley en een fietsverhuur ter beschikking heeft.
Naast de diensten van het Resort, kunt u aktiviteiten in de dichtgelegen pretparken, rondleidingen en excursies naar steden en culinaire tours organiseren.