Meeting and Congresses

De conferentiegasten kunnen gebruikmaken van de nieuwe vergaderzaal “Belvedere”, met 120 zitplaatsen met alle services die nodig zijn om een vergadering of kongres te kunnen organiseren.
De rustige omgeving is met klasse ingericht en zorgt ervoor dat evenementen met succes verlopen.
Professionaliteit, vriendelijkheid en een gevorderde teknologie begeleid elk moment van uw konferentie, uw conventie, uw vergadering.
U heeft ter beschikking instrumenten en services die u succes garanderen in de evenement die u wilt organiseren in een prachtig contest van het Gardameer.

Post-Conference

Parc Hotel Germano heeft een wellnescentrum voor de zorg van uw eigen lichaam en de energie weer terug te winnen na een congres of meeting.
De wellnescentrum “Slim & Fit” biedt een uitgebreid programma.
Parc Hotel Germano heeft bovendien een groot binnenzwembad met een aangelegen snackbar, terwijl 16 van de 73 suites een eigen privée zwembad hebben.
Voor wie integendeel, zich wil ontspannen door te sporten of door te fietsen aan het Gardameer is er het Parc Hotel Paradiso & Golf Resort in Peschiera del Garda (op 15 minuten van Bardolino) die een sportcentrum met (mini)voetbalvelden, tennis, golf, volleybal, basketbal, beach volley en een fietsverhuur ter beschikking heeft.
Naast de diensten van het Resort, kunt u aktiviteiten in de dichtgelegen pretparken, rondleidingen en excursies naar steden en culinaire tours organiseren.