De Oestercompagnie – Oestermannen op uw event
De Oestercompagnie opent oesters op uw feest, receptie, gala, bedrijfsfeest, huwelijk, première en andere evenementen. Dit doen we op onze traditionele wijze waarbij een van onze oestermannen rondloopt tussen de gasten, terwijl hij “ter plekke” verse oesters kraakt. Hij gaat de uitdaging aan met iemand die nog nooit oesters heeft gegeten, verteld leuke wetenswaardigheden en anekdotes over oesters en stapt op mensen af die alleen staan.

De Oestercompagnie biedt een 6-tal diensten en producten aan.
De lopende oesterman, de oesterbars, de zakelijke oesterproeverij, de oesterauto en de oesterboot.
De Oestercompagnie is een catering service van verse oesters in Nederland en België. De mannen van De Oestercompagnie zijn een specialist wat betreft de smaak van oesters. Alleen de allerbeste oesters van het seizoen die op dat moment in Nederland, Frankrijk of elders verkrijgbaar zijn worden door De Oestercompagnie geselecteerd.
De mannen van De Oestercompagnie lopen rond op uw feest en mengen zich onder de gasten, terwijl ze ´ter plekke´ oesters open steken. Ze delen hun kennis over deze zilte delicatesse op een bevlogen manier. De mannen vertellen wetenswaardigheden en anekdotes over oesters, maar zorgen ervoor nooit op de voorgrond te treden. Hun enthousiasme en passie werken aanstekelijk en ze weten menigeen open te stellen voor een nieuwe smaakbeleving.
Deze verrassende interactie zorgt er geregeld voor dat er een nieuwe oesterliefhebber wordt geboren.
De mannen zijn herkenbaar aan hun witte schort. Ze zijn uitgerust met twee zinken emmers vol verse oesters, een oestermes, een pepermolen, Tabasco, frambozenazijn en verse limoensap.
Aan een speciaal voor deze bezigheid ontworpen draagriem zijn de emmers bevestigd, alsmede een plateau waarop de oesters aangeboden worden.