De Oestercompagnie – Oester degustatie
Een degustatie of proeverij is eigenlijk het proeven van wijnen om de herkomst en kwaliteit te bepalen. Degusteren is proeven of met genoegen verorberen en dàt is nou precies wat we hier doen. We gaan heerlijke oesters proeven, op allerlei manieren klaargemaakt. De wijnen worden uiteraard niet vergeten, ze spelen echter geen hoofdrol, ze ondersteunen of versterken de oester in haar smaak.

De Oestercompagnie neemt u mee op “een zinnenprikkelende reis, die pas eindigt waar u ophoudt”. De reis is zowel letterlijk als figuurlijk. We bespreken de streken waar de oesters vandaan komen en waarom juist op die plekken de oesters zo goed zijn. We beoordelen samen de oester op haar kwaliteit. Uiteraard leren we u hoe u een oester kunt openen en we leren u hoe u een oester eet. Figuurlijk gezien is de proeverij een zoektocht naar een sensationele smaakbeleving.
De proeverij van De Oestercompagnie kan georganiseerd worden bij u op het bedrijf of op iedere ander denkbare plaats. Op verzoek regelen wij een prima locatie voor u, in geheel België.