Make My Day – Mobiele muziekgroepen, Tafelanimatie, Belgische en internationale artiesten

Toen Clint Eastwood – alias Dirty Harry – jaren geleden de legendarische oneline “Go ahead, make my day” uitsprak, wist hij niet dat deze woorden in 1994 het brein van een zaakvoerder zou inspireren bij de naamkeuze van zijn artiestenbureau. ‘Make My Day’ (maak mijn dag / maak er iets van) zegt in weinig woorden hoeveel wij voor jou kunnen betekenen.

Wij, inwoners van de Lage Landen, zijn heel inventief in het vinden van een reden om de feestneus op te zetten: verjaardag, jubileum, opening nieuwe zaak, bedrijfsevent, huwelijk, …

Maar stel dat je dan carte blanche krijgt om een feest op pootjes te zetten, hoe begin je daar dan aan als je niet over de knowhow beschikt en niet weet waar je welke animatie kan boeken?!

Met een aanbod van meer dan 1000 artiesten en de meest uiteenlopende animatie-activiteiten kunnen wij je ongetwijfeld een verrassende act aanbieden die aan al je vragen beantwoordt. Bij Make My Day zit je goed!

Een greep uit ons aanbod:
– Mobiele muziekbands (swingende animatie tijdens receptie en diner)
– Zuiderse muziekbands
– Coverbands en dansorkesten
– Ludieke ontvangstacts door theaterartiesten
– Tafelanimatie (karikaturisten, goochelaars, valse obers, … )
– Alle kinderanimatie
– Dansact
– Circus- en percussieacts
– Presentatoren en presentatrices
– Belgische en internationale artiesten

Alsof dit alles nog niet genoeg is, kunnen wij jou nóg meer aanbieden. Zo hebben wij ook een ruim aanbod aan exclusieve artiesten. Denk maar aan Cleymans & Van Geel, Clara Cleymans, MOJO, Be Pop, ’t Schoon Vertier, BendeGek, XL Band, … Daarnaast bedenken wij regelmatig zelf enkele totaalconcepten zoals een Live Jukebox, Pasta Cantando, Musical Highlights show en nog zoveel meer.
Make My Day adviseert u als partner op geheel persoonlijke wijze. Laat je inspireren, kies je favoriete muziek of act en boek!

Onze professionele begeleiding (voor, tijdens en na het event) zorgt er voor dat je op je twee oren kan slapen. En om het plaatje compleet te maken, sluiten wij ook graag deze keer af met een oneliner: “We make you an offer you can’t refuse!” (Don Corleone)