Het gloednieuwe voco™ Brussels City North is het eerste voco™ hotel in België en maakt deel uit van de Living Tomorrow Innovation Campus, met onder meer een conferentiecentrum, bar Nox, restaurant Fuga en grenst aan het Innovatiecentrum. Met zijn state-of-the-art faciliteiten en toplocatie in de buurt van Brussel, belooft voco™ Brussels City North gastvrijheid, innovatie en technologie samen te brengen.

voco™ Brussels City North ligt in het noorden van de stad (Vilvoorde) en bestaat uit een opvallende toren van 50 meter met enorme glazen ramen die een panoramisch uitzicht bieden op de skyline van Brussel. De 92 duurzame kamers hebben een eigentijds design.  Robots brengen de bagage naar de kamers en zorgen voor een opmerkelijke ervaring in de roomservice. Het zijn maar enkele van de innovaties die op duurzaamheid en comfort inzetten die de gasten zullen ervaren tijdens hun verblijf in dit unieke hotel.

Het hotel is ideaal gelegen te midden van een groen landschap en is gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen E19 en E40. Het ultramoderne hotel bevindt zich op slechts tien minuten rijden van & naar Brussels Airport, Brussels Expo en het centrum van Brussel.

Op zoek naar een ideale setting voor een persconferentie, lezingen of evenementen met de beste technische ondersteuning? Het Auditorium van de toekomst, dat plaats biedt aan 150 personen, biedt alle ruimte en comfort die de klant nodig heeft. Bovendien beschikt het conferentiecentrum over 8 aangename, lichte vergaderzalen tot 100 deelnemers met alle benodigde technische faciliteiten, afhankelijk van de behoeften van de klant.

Een onmiskenbare meerwaarde voor een verblijf in voco™ Brussels City North zijn de Digital Experience Tours. Tijdens deze leuke & interactieve rondleidingen leiden Innovation Managers de bezoekers door verschillende demogebieden waar ze een glimp kunnen opvangen van een toekomst  die snel verandert en wordt er ingespeeld op hoe we ons kunnen voorbereiden om te leven en werken in de toekomst.

voco™ is het nieuwe luxe hotelmerk dat in 2018 werd gelanceerd door IHG® Hotels & Resorts.