Brasserie Appelmans is een veelzijdige brasserie, gelegen in de schaduw van de kathedraal. De bijzondere indeling van ons pand, met haar bars en mezzanines, maakt van Brasserie Appelmans de ideale plaats om groepen van 2 tot 180 personen te ontvangen. Met een goede balans tussen gastvrijheid, verfijnde gerechten en elegante drinks zijn we de perfecte locatie voor een zakelijke ontmoeting of familiale aangelegenheid.

Onze eerste mezzanine biedt gezelligheid, warmte en voldoende privacy voor uw groep. Mezzanine twee, die volledig afgescheiden kan worden, is de rustige en knusse verdieping van onze brasserie. Beamer en scherm zijn aanwezig voor vergaderingen of bijeenkomsten. Deze mezzanine is ook te gebruiken in combinatie met onze Private Bar, voor meetings met lunchbreaks, privéfeestjes of diners.

Brasserie Appelmans & Absinthbar serveert een breed scala aan kwalitatieve en smaakvolle Belgische klassiekers met een vleugje Antwerpen. De kosmopolitische invloeden vanuit de haven worden vertaald naar verfijnde smaken. Wij beschikken over diverse mogelijkheden: van seated dinner, walking dinner, receptie met fingerfood, food-court met buffetten tot gepersonaliseerde bottled cocktails. Onze drankenkaart bevat een enorm assortiment aan sterke dranken, cocktails en natuurlijk een mooie collectie Absinth.

Elke eerste zondag van de maand brengen we met de Big Apple Brunch het echte luxe brunchgevoel terug naar Antwerpen. Hierbij kiest u ‘à volonté’ uit een smeltkroes van klassieke en internationale gerechten met unieke smaken die geserveerd worden op de verschillende verdiepingen van onze brasserie. Voor grote groepen kan deze brunch op aanvraag ook op andere data geserveerd worden.

Onze groepscoördinator werkt met plezier een formule op maat uit. Contact: groepen@brasserieappelmans.be

Brasserie Appelmans – Absinthbar The Movie

Omdat beelden 1.000 keer meer zeggen dan woorden:
Stap binnen in onze Brasserie: https://www.brasserieappelmans.be/stap-binnen/

Openingsuren

Maandag en dinsdag
Gesloten

Woensdag tot vrijdag
Bar 16u – 1u
Keuken 17u – 22u

Zaterdag en zondag
Bar 12u – 1u
Keuken 12u – 22u