‘GUZTO’, da’s een naam die alvast de smaakpapillen aan het werk zet … Omgeven door een grote tuin is het prettig vertoeven in de aangename setting van restaurant GUZTO. De chef heeft gekozen voor een kleurrijke en puur mediterrane keuken. Verse producten, heerlijke wijnen, alles geïnspireerd door het zuiden. Invloeden uit Italië, Spanje, Zuid-Frankrijk, Griekenland, … vormen de basis voor smaakvolle gerechten. En alle maaltijden kunnen bovendien worden genuttigd als voor- of hoofdgerecht. De wijnkaart is mooi gevuld en het menu varieert maandelijks. Het GUZTO credo luidt als volgt: ‘Denk zuiders: veel mag en niks moet. Relax – Smile – Eat – Share – Love’.

Feest
Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, huwelijk, communie, lentefeest, babyborrel, bedrijfsfeest … Kortom, een gelegenheid om samen met familie, vrienden of zakenrelaties in groep te genieten van een mediterraan getinte keuken en passende dranken. Dat kan uiteraard, want GUZTO beschikt over een stijlvolle, aparte ruimte voor maximaal 30 personen. Meer kan echter ook. Immers, voor een groter gezelschap kan de ganse infrastructuur worden afgehuurd. GUZTO biedt tevens tal van formules om te tafelen: seated of walking dinner, receptie, buffet, barbecue, broodjeslunch of koffietafel en houdt bovendien graag rekening met uw culinaire wensen, budget en thema. GUZTO organiseert tevens feesten op locatie of levert catering. 

Workshop
Misschien bent u op zoek naar een leuke teambuilding? GUZTO denkt met u mee en kan indien gewenst verschillende thema’s uitwerken naar de wensen van de klant.

Ontbijt op zondag
Elke week presenteert de chef een buffet ‘à volonté’ met zowel ontbijtklassiekers als lekkere, maar gezonde gerechten …   altijd een beetje anders, maar steeds voor elk wat wils!

Cadeaubon
Op zoek naar een hartig geschenk voor elke levensgenieter ? Een cadeaubon om te komen tafelen in GUZTO valt altijd in de smaak!

Parking & Tuin
Het restaurant beschikt tevens over een ruime parking en gezellige tuin.