Ideaal gesitueerd vlakbij de kantoor zones, NATO en de luchthaven, biedt het Courtyard Brussels een combinatie van moderne vergaderfaciliteiten en het comfort van het Courtyard by Marriott merk. We beschikken over een ondergrondse parking, alsook voldoende parkeer mogelijkheden naast het hotel.

Het volledige hotel, inclusief alle 191 kamers werden volledig geroneveerd tijdens de voorbije 2 jaar en garanderen hiermee het nodige comfort alsook een uitmuntende service van onze teams voor een aangenaam verblijf. Op het gelijkvloers kan u onze Kitchen and Bar ontdekken, de ideale plaats om met collega’s te netwerken en te genieten van uw favoriete internationale gerechten alsook van de Belgische klassiekers met een twist. Ons terras is dé plaats om te genieten van een glaasje na de werkdag in de lente- en zomer maanden.

Wij organiseren uw vergadering zonder zorgen. Ons team van evenement experten staat voor u klaar om alle praktische zaken te organizeren, zodat u zich kan focussen op  een productieve vergadering. Wat dan ook het doel van uw evenement is, van netwerken tot brainstormen, het Marriott Meetings Imagined platform rijkt een ruim aanbod inspiratie en opties aan.

Met een totaal van 11 vergaderzalen, kunnen we zowel ruimte bieden voor kleine vergaderingen als grotere evenementen tot 250 personen. Onze zalen bevinden zich op de eerste verdieping, rond een grote foyer, welke we volledig kunnen privatiseren, en alle ruimtes genieten van natuurlijk daglicht.

Dit hotel biedt de perfecte locatie aan de rand van Brussel, voor uw evenement, waar efficientie en onze ‘Make Room for a Little Fun’ filosofie centraal staan.