BIENVENIDO IN THE DIRTY RABBIT – CANTINA Y COCTELERÍA!

De nieuwste telg van de Taste Restaurant Group (www.taste.nu), The Dirty Rabbit – Cantina y Coctelería, neemt u mee op een trip door Latijns-Amerika. Geïnspireerd op landen als Mexico, Peru, Colombia, Argentinië en Chili serveren we in onze Cantina een mooie selectie gerechten die, op typisch Latijns-Amerikaanse wijze, vaak als sharing plates worden geserveerd.
Onze Coctelería leent zich voor elke gelegenheid en nodigt uit om te relaxen en te aperitieven met uw partner, vrienden of collega’s.
Onze Cantina y Coctelería is ook uitermate geschikt voor businessevents zoals productpresentaties, recepties, diners of diner dansants. Wij hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat er nog lang wordt nagepraat over uw event.
Voor groepen groter dan 8 personen werkt onze groepscoördinator met plezier een formule op maat uit voor u en uw gasten. U kan hierover contact opnemen met dave@thedirtyrabbit.be

SPECIAL FEATURES

U betreedt een warme inrichting op een oppervlakte van 130 m2 met Latijns-Amerikaanse details en enkele ‘raw edges’, waaronder originele street art op de binnenmuren van het restaurant en de toiletten.
Geen succesvol feestje zonder mooi geluid en dat danken we aan de samenwerking met Bowers & Wilkins. We zijn erin geslaagd een warm geluid te creëren, gegenereerd door AM-1 luidsprekers en esthetische PV-1 hangende subwoofers. De geluids- en akoestische ingenieurs van Mutrox zorgden voor een verdere optimalisatie ervan. Resultaat: als een van de eerste plaatsen in Europa kreeg onze Cantina het Bowers & Wilkins Soundlabel!

Onze flexibele ruimtes, inclusief dansvloer (indien u dat wenst), kunnen worden gebruikt voor een scala aan evenementen zoals seminaries, productlanceringen, trouwfeesten, diners en PR-activiteiten.
Het moet gezegd: The Dirty Rabbit is een zeer populaire venue voor fotoshoots en filmopnames!
Ook de ligging is een troef: gelegen vlakbij de autosnelweg en met verschillende parkeergelegenheden in de nabije omgeving, maar evengoed en even vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

FOOD & DRINKS

Onze getalenteerde Colombiaanse chef Lander Hanskens Maldonado staat garant voor een true type Latijns-Amerikaanse keuken en serveert gerechten die perfect zijn om te delen in gezelschap.
Head bartender Yuni Herremans zorgt dan weer voor matching drinks, waarbij u kan kiezen uit een wel heel uitgebreide drankenlijst. U vindt er niet alleen een uitnodigende cocktail range maar tevens een mooie selectie spirits, ijskoude bieren en prachtige wijnen.

¿FIESTA TIME?

In The Dirty Rabbit – Cantina y Coctelería draaien we onze hand niet om voor een stevig feestje. Onze venue is wel vaker het decor voor grotere parties zoals verjaardagen, trouwpartijen, presentaties of personeelsfeesten. Wij zijn ervan overtuigd dat ook uw feest(je) alleen maar kan slagen op deze unieke locatie.
Voor al uw vragen, contacteer dave@thedirtyrabbit.be en wij garanderen u een fiesta fantástica! ¡Hasta pronto!

OPENING HOURS

  • Monday closed, but available for private parties and events
  • Tuesday closed, but available for private parties and events
  • Wednesday 17h- 01h or available for private parties and events
  • Thursday 17h – 01h or available for private parties and events
  • Friday 17h – 03h
  • Saturday 17h – 03h
  • Sunday 17h – 01h or available for private parties and events

Last food order at 22h