Een seminarie in Knokke combineren met flaneren op de 8 km lange zeedijk, een zonnebad nemen op het brede zandstrand, de polders ontdekken langs rustige fiets- en wandelwegen, of gastronomisch genieten met zicht op zee … dat kan in Nelson’s Hotel Knokke, waar een informele sfeer heerst dankzij een familiaal management met 50 jaar ervaring.

Het hotel bevindt zich op een unieke locatie aan het Rubensplein, tussen het casino en de hoofdwinkelstraat Lippenslaan, op amper 20m van de zeedijk. Nelsons’ Hotel beschikt tevens over een gesloten privé-garage en ligt middenin een groene parkeerzone. Parkeren is dus gratis tijdens de weekdagen buiten de schoolvakanties.

Hotelgasten kunnen kiezen uit verschillende type kamers: van up-to-date moderne kamers of suites tot meer budgetvriendelijke comfort kamers (in hotel Nelson of in hotel Albert Plage).

Het culinaire restaurant op de eerste verdieping serveert gezonde lunches of diners met regionale producten, op maat van de wensen van de klant. Vanop het dakterras op de zevende verdieping heeft u een prachtig panoramisch uitzicht op de polders en de zee, ideaal voor bijvoorbeeld een aperitief na een seminarie.

Vergaderen

Nelson’s Hotel Knokke beschikt tevens over zalen voor het organiseren van zowel zakelijke als privé-activiteiten. Op het gelijkvloers is er een moduleerbare vergaderzaal (60+40m²) met veel daglicht en voorzien van airco. Het meest courante audiovisueel materiaal, zoals beamer, micro en Tv-scherm, staat tevens ter beschikking. Het gebruik van verschillende break-outrooms behoort ook tot de mogelijkheden. Doorlopend wordt een break-out tafel gevuld met vers fruit, gebakjes, koffie, thee en water in de aanpalende chill-out ruimte. Bovendien staan er fietsen ter beschikking voor een uitwaaipauze of ontspanningsactiviteiten op het strand.

Gratis wifi in heel het hotel. Bij residentiële seminaries staan de zalen en het audiovisueel materiaal gratis ter beschikking. Buiten het seizoen kunnen bedrijven het volledige hotel reserveren zonder meerkost.