Gloednieuw stijlvol 4* hotel, op slechts enkele stappen van het historische hart van Brugge

Het Radisson Blu Hotel, Bruges in Brugge is de ideale plek voor een inspirerende meeting, een dynamische teambuilding of een exclusief event.

Gelegen vlak naast het treinstation (100m) en slechts op wandelafstand van het historische centrum, biedt dit hotel eveneens zeer goed uitgeruste vergaderzalen. Elk van de 6 vergaderzalen, voor een capaciteit van 104 personen, beschikken over daglicht en gratis en snel wifi. Alsook zijn deze uitgerust met moderne ingebouwde audiomaterialen.

Geniet van het adembenemende zicht over Brugge, tijdens een vergadering in de zalen op de bovenste (12e) verdieping van het hotel. Deze zalen bieden een uniek uitzicht over Brugge en omgeving.

Het hotel is ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar: op 100m van het treinstation en met een ruime Interparking tegenover het hotel. Via de 1e verdieping (dak) van deze parking (dak) is er rechtstreeks toegang tot het hotel. Parkeren kan voor slechts € 5.50 per 24u, tickets zijn verkrijgbaar aan de receptie van het hotel.

In het à la carte restaurant ‘BlackSwan’ worden typische Vlaamse en Belgische geserveerd. In de gezellige lounge bar kan u genieten van verschillende Belgische bieren zoals de ‘Brugse Zot’ of de locale ‘Black Swan’ gin.

Op zoek naar een activiteit tijdens of na de meeting?
Brugge biedt heel wat leuke mogelijkheden zoals een bezoek aan een Belgische bierbrouwerij oa De Halve Maan of Bourgogne de Flandres, een chocolade tasting of een klassieke rit (met koets of boot) door het historische centrum, alles is mogelijk!

Blu, designed for you!