Domein Raesborre – is een uitzonderlijke locatie die geschikt is voor evenementen van 20 tot 80 personen binnen en tot 120 personen buiten.

Domein Raesborre is een unieke locatie voor een speciale gelegenheid. Deze plek heeft een geschiedenis, een identiteit, een sfeer die zorgt dat men zich hier meteen thuis voelt. Het domein bestaat uit een kasteel villa van begin 20ste eeuw en een cottage, omringd door een prachtige parktuin van 1 ha met vijver en verschillende terrassen/zithoeken. De mix van oude architectuur, natuur en perfecte bereikbaarheid vanuit Leuven, Brussel, Luik en luchthaven Zaventem maakt het uitermate geschikt voor een stijlvol feest, trendy party, professionele meeting met klasse of een combinatie ervan – alles is mogelijk. Voor residentiële bijeenkomsten of feesten is dit de ideale locatie, wij bieden zelf logeer mogelijkheden aan en er is ook een nieuw Ibis hotel vlakbij, op enkele honderden meters.

Het geheel heeft een eigentijds ECO-karakter, met een 100% duurzame energievoorziening voor verwarming, water, elektriciteit.

Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat met flexibele formules voor de verhuur van het domein in zijn geheel of slechts een deel ervan.

Gebouwen

Een speciale gelegenheid vraagt om een unieke omkadering. Op de benedenverdieping van de kasteelvilla bevinden zich verschillende gekoppelde vertrekken met heel wat mogelijkheden en ruimte voor creativiteit; op de verdiepingen en in de cottage/concierge woning er is ook slaapgelegenheid; in totaal voor 12-15 personen. Alle ruimtes en logeerkamers in de kasteelvilla zijn stuk voor stuk prachtig aangekleed en zeer goed uitgerust; vanuit alle kamers is een prachtig uitzicht over de parktuin. Er is ook een ruim overdekt terras voor beschutte ruimte op zomeravonden en glas-veranda voor “Belgisch weer”.

Indien gewenst helpen wij mee om uw event te organiseren of laten wij u komplete vrijheid om eigen feest op te bouwen. Het prachtige parktuin biedt unieke kansen voor allerlei openluchtactiviteiten, en op de ruime grasvelden kan gemakkelijk een tent geplaatst worden voor een gedroomd outdoor event.

Bedrijfsevents

Voor zakelijke gasten zijn er in Domein Raesborre professionele mogelijkheden in overvloed: vergaderingen, feesten, recepties of opleidingen. Door zijn unieke ligging vlakbij Leuven en KUL/IMEC, en met zijn vlotte bereikbaarheid vanuit Brussel en de luchthaven van Zaventem via E40 geraken uw gasten snel en gemakkelijk ter plaatse. Domein Raesborre biedt sfeervolle en functionele vertrekken: kleine gezellige kamers, een knusse bibliotheek met biljard, de loftverdieping of onze centrale ruimte waar u 20 tot 80 gasten kan ontvangen. In alle vertrekken schijnt aangenaam daglicht binnen met prachtige uitzicht op de parktuin; snelle draadloos internet en een grote scherm zijn eveneens beschikbaar.

Parking

Gratis eigen parking (30-tal wagens). Onbeperkt openbaar gratis parking vlakbij.