Bij 4Wings zetten we ons in voor het creëren van een levendige zakelijke omgeving die naadloos aansluit bij de uiteenlopende vereisten van hedendaagse ondernemingen en vakmensen. Onze kernmissie is het vestigen van een zakencentrum waar innovatie, productiviteit en samenwerking de boventoon voeren.

4Wings bevindt zich op een strategische locatie in Oevel-Westerlo, in het economische kloppende hart van de Kempen. De bereikbaarheid is uitstekend, met de E313 (afrit Geel-West) zijn grotere steden zoals Antwerpen, Hasselt, Aarschot en Leuven allemaal binnen een straal van 40 kilometer. Dankzij de ruime parkeermogelijkheden direct bij het gebouw, is 4WINGS een ideale plek voor zakelijke activiteiten.

Het indrukwekkende gebouw van 4Wings biedt keuze uit zes vergaderzalen en een grote, multifunctionele ruimte, allemaal uitgerust met moderne zakelijke faciliteiten zoals een interactief I3 touch screen, laserprojector of LED wall.
Met onze uitgebreide cateringopties bieden we een totaaloplossing, zodat u zich volledig kunt richten op uw kernactiviteiten.

Onze feestzaal Gaudi is geschikt voor gezelschappen tot 300 personen en biedt een veelzijdige ruimte voor evenementen zoals traditionele seminars, trainingen, elegante recepties, hoogwaardige productpresentaties en trendy feesten. We bieden maatwerk voor vrijwel elk type evenement, afgestemd op de specifieke wensen van uw bedrijf.

Bent u benieuwd naar wat wij allemaal te bieden hebben? We staan klaar om u te assisteren met inspiratie en creatieve ideeën. Kom gerust langs om 4WINGS te ontdekken, een echte blikvanger in de Kempen, zowel van binnen als van buiten!