Met zijn revolutionaire evenementenzaal op het dak van het winkelcentrum Dockx Bruxsel, geniet Docks Dome van een uitzonderlijke locatie om uw evenementen te organiseren. Dankzij 3.000 m² vrije ruimte heeft Docks Dome een capaciteit van maar liefst 1.400 personen.

De vrije ruimte kan perfect worden gebruikt voor allerhande soorten feesten, seminaries, concerten, diners, productpresentaties, etc…. Er zijn in totaal 3 aanpasbare zones binnen onze ruimte. Deze zones (A,B en C) kunnen op een flexibele manier volgens uw wensen aangepast worden. De zalen zijn ook voorzien van een technische basiskit.

Vanop de panoramische terrassen kunt u genieten van een schitterend uitzicht over Brussel. Inzake keuze van uw cateraar bent u volledig vrij en indien nodig raden wij onze gekende cateraars aan. Een pluspunt is hierbij dat wij, bij onze eigen gekende cateraars, geen commissie en kurkengeld vragen.

Docks Dome beschikt over een ideale bereikbaarheid met verschillende transportmogelijkheden. Voor auto’s is er een ondergrondse parking beschikbaar en dit met maar liefst 1.700 plaatsen.

Tot slot kreeg Docks Dome, met hun oog op duurzame ontwikkeling, het BREEAM Excellent Certificaat bij het ontwerpen van Docks Bruxsel winkelcentrum.

Wilt u een evenement organiseren en dit in een unieke locatie? Dan is Docks Dome de perfecte locatie voor al uw soorten evenementen!