Villa Zwart Goud is een prachtig gebouw in Art Deco stijl dat werd opgetrokken in 1924. Aanvankelijk werd het bewoond door verscheidene industriële families die aan het hoofd stonden van de ‘S.A. Charbonnage d’ Helchteren-Zolder’, beter gekend als de ‘Kempische Steenkoolmijnen’.

Unieke kader
Deze Art Deco villa met ruime tuin vormt vandaag het unieke kader van een besloten huiskamerrestaurant dat u exclusief kan afhuren voor uiteenlopende activiteiten, van privéfeesten tot business meetings. In dit high-end privé-restaurant krijgt u de volledige aandacht van de bediening en wordt er exclusief voor uw gezelschap gekookt. Samen met uw gasten kan u in alle vrijheid en rust genieten en hoeft u geen rekening te houden met andere aanwezige partijen.

Vergaderen
Villa Zwart Goud beschikt tevens over verschillende ruime vergaderzalen voor 8 tot 32 personen waarin u in alle rust en discretie kan vergaderen volgens verscheidene business concepten. Deze zalen zijn ook te boeken per dagdeel.
De zalen zijn uitgerust met de modernste audiovisuele middelen en u kiest zelf de gewenste zaalopstelling. Draadloos internet is vanzelfsprekend onbeperkt en kosteloos.

Extra diensten
Villa Zwart Goud bevindt zich op de mijnsite van Heusden-Zolder. Een schitterend mijnterrein waar ook de andere eventlocaties zoals Watt17, De Centrale en ZLDR Luchtfabriek zich bevinden. Watt17 en De Centrale zijn samen goed voor bijna 2.000m² eventplezier. In 2019 gaat de site nog verder uitbreiden met een congreszaal voor 400 personen en een balzaal.