San Marco Village – locatie voor bedrijfsfeesten en personeelsbijeenkomsten
San Marco Village is een uniek concept. Meer nog, de mensen hierachter zorgen voor deze unieke ervaring.
U geniet niet enkel van de heerlijke gerechten of bewondert niet enkel de schitterende locatie, u beleeft een totaalconcept waar u kan proeven, bewonderen en genieten…

Feesten in zuiders decor
Het centraal gelegen San Marco plein brengt uw gasten meteen in zuiderse sfeer. Achter de geveltjes bevinden zich de verschillende themazalen. Zo heeft Accademia de uitstraling van een oude bibliotheek, Gritti Palace is onze knappe balzaal en Fenice brengt u in de loungesfeer. Op de benedenverdieping treft u Stazione, het stationnetje van weleer en Farmacia, de apotheek uit de jaren ’20. Volgens de omvag van uw gastenlijst bepaalt u welke zaal het meest geschikt is.

Heerlijke gerechten
Wij hebben voor u reeds enkele menu’s en walkingdinnerformules samengesteld als leidraad voor uw feest. Kiest u voor een spetterende party, een themafeest met veel animatie of een gezellig diner? Wij werken graag een voorstel uit volgens uw wensen en budget.
Aarzel niet om tot bij ons te komen voor een rondleiding en een gesprek; zo kunnen wij u vrijblijvend een gepaste offerte aanbieden.

Persoonlijke service
Het volledige team zorgt voor een klantgerichte service. Uw contactpersoon begeleidt u vanaf het eerste contact tot de dag van uw evenement. De zaalmedewerkers bezorgen u een correcte en vriendelijke service waar op elk detail gelet wordt. U hoeft enkel te genieten!

Capaciteit tot 2000 personen
Nood aan de volledige locatie? Wij hebben voor u enkele uitgewerkte concepten die u naar wens kan invullen.