Vergaderlocatie in Antwerpen – Lindner Hotel & City Lounge
Het Lindner Hotel & City Lounge ligt midden in de beroemde diamantwijk, vlakbij één van de fraaiste stations ter wereld, het monumentale Centraal Station. Het elegante en ongedwongen viersterrenhotel is een aantrekkelijk vakantieverblijf, een veelzijdig congresoord en een stijlvolle city lounge. Op wandelafstand ligt het levendige stadscentrum van Antwerpen. Met kleurrijke winkelstraten als de Meir en een rijk aanbod aan kunst en cultuur is het een echte must voor iedereen die de stad bezoekt. Ook de talloze bezienswaardigheden zijn niet te missen. Er is genoeg te beleven om van elk verblijf een aparte ervaring te maken!
Het Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen werd begin mei 2009 als eerste Belgische hotel met “5 Hamer” onderscheiden (op een schaal van 1 tot 5) en behoort daardoor tot de topbusinessadressen van België. De classificering, die geldt voor Nederland en België, werd ingevoerd door www.vergaderhamer.be.

Dertien multifunctionele vergaderruimten met een oppervlakte tot 266m² die gedeeltelijk met elkaar kunnen worden gecombineerd, zorgen voor een aangename vergader- en werkatmosfeer. Alle vergaderruimten hebben daglicht en bevinden zich op de 2de, 3de of 12de verdieping.

Alle vergaderruimten beschikken over:
• Moderne meubilering
• Een moderne, audiovisuele uitrusting
• W-LAN
• Airconditioning
De 12de verdieping is bovendien zeer bijzonder: van daaruit heb je een verbluffend uitzicht over Antwerpen, zodat elk evenement, elk feest en elke vergadering een kleine sightseeingtrip met een uitzonderlijk karakter wordt! De grote ondergrondse parkeergarage van het hotel zorgt ervoor dat je aankomst en je vertrek zonder stress verlopen.

Tevens bieden wij ook meeting packages aan waardoor uw verblijf nog voordeliger wordt. Wij maken u meeting op maat naar gelang uw wensen en budget.