Dé Europese verdeler van exclusieve en handgemaakte tenten 

“Het is de missie van Tentconcepts om met de juiste tent uw business te boosten. Daarom staan wij voor, naast en achter elke klant met de nodige opleidingen en technische ondersteuning.” – Didier Heylen, zaakvoerder

Bent u actief in de horeca-, event- en verhuursector, of bent u als particulier op zoek naar een kwalitatieve tent met een luxueus design? Dan bent u bij Tentconcepts aan het juiste adres! Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreid gamma kunnen wij u steeds het juiste advies geven en een tent vinden die aan al uw wensen voldoet. Stretchtenten, sailcloth-tenten, nomadententen,… Bij Tentconcepts vind je ze allemaal!

We zetten heel bewust in op innovatie, kwaliteit en klantenservice om het verschil te maken voor onze klanten. Zo zorgt Tentconcepts altijd voor een persoonlijke begeleiding en kunt u bij ons ook terecht voor accessoires; zijwanden, table heaters en verlichting.

Indien gewenst geven onze ervaren tentadviseurs u ook de nodige opleiding voor het vlot opstellen, afbreken, vervoeren en bewaren van uw tent. Dat verhoogt namelijk de levensduur en dus het rendement. Tevens kan u ook genieten van onze vakkundige dienst na verkoop!

Wenst u meer informatie? Contacteer ons of maak een afspraak via www.tentconcepts.com. Wij komen graag tot bij u voor een offerte op maat!

Wij leveren onze producten in heel Europa!