Veilinghuis Bernaerts is als gerenommeerd speler op de markt van kunst en veilingen een gekende naam in binnen- en buitenland. Maandelijks staan er dan ook uiteenlopende veilingen met topstukken op het programma.

Voor evenementen biedt Platform by Bernaerts 6 ruimtes aan. Sinds kort kunt u uw gasten verwelkomen in de strakke en stijlvolle receptieruimtes “Box en Parcours”. U verrast ze met de nieuwste veilingstukken. Dit kan het startpunt zijn van een congres of seminarie dat zich verderzet in de grote Veilingzaal. Daar bevindt zich een uniek auditorium voor 300 personen (met 150 plaatsen op de tribune). Uw event eindigt in stijl met een walking dinner of gala diner te midden van alle kunstwerken in de Museum of Verlatzaal. Deze expositieruimtes geven gezamenlijk uit op het terras van het veilinghuis, de patio.

Onze uitdaging ligt met name in het bedenken en uitvoeren van spraakmakende totaalconcepten voor al uw meetings, product-presentaties, recepties, walking diners, gala-avonden, seminaries, persvoorstellingen en private evenementen.

Onze verschillende ruimtes hebben een stijlvol en strak interieur, maar bieden onbeperkte mogelijkheden voor uw evenement op het Antwerpse Zuid.